Om os

Bosma er en dynamisk og mindre virksomhed med speciale i autolamper.

Vi har et bredt, men samtidigt overskuelig sortiment og har et landsdækkende salgsnet. Vi springer bureaukratiet over, har en ukompliceret og overskuelig kundeservice,  kalder en spade for en spade - og så har vi forstand på autolamper!

Det vi ikke har - det skaffer vi.

cms-img

Bosma ApS er grundlagt i 2001 af Erling Simonsen og John Aaby, der begge havde en fortid fra leverandørsiden til autobranchen. Målet var at skabe et attraktivt kvalitets- og prisalternativ til de store mærkevare udbydere. Virksomheden startede op med direkte import fra fjernøsten, samt samarbejde med leverandører i Europa og over årene oparbejdedes der en solid skare af professionelle kunder fra autobranchen, der blev betjent af egne sælgere.

I 2006-2007 startede man på at etablere et generationsskifte af virksomheden, idet både Erling Simonsen og John Aaby var i starten af 60’erne og derfor så småt kunne skimte deres optium forude. Dette lykkedes således at Bosma ApS 1. Januar 2008 blev overtaget af Jesper P. L. Jensen og MaSt Holding NV., hvorefter Bosma er en del af MaSt koncernen – der operer i hele Europa med egne selskaber i bl.a. Polen, Spanien, Holland og Danmark, samt har repræsentation i fjernøsten. MaSt koncernen er i dag Europas 3. største leverandør at autopærer. Bosma ApS er ansvarlig for det skandinaviske marked og oplever en fortsat kraftig vækst både på alle markeder, med vækst rater på knap 28% de sidste 12 måneder – Virksomheden har således de seneste 12 måneder opnået en betydelig vækst i markedsandelen i Danmark. Bosma har investeret kraftigt i IT, salgsapparatet mv. således er salgs-styrken i Danmark senest pr. 1. Januar udvidet med yderligere sælgere. Bosma betjener udelukkende professionelle Skandinaviske kunder - dette enten med Bosma label eller også i private label. Virksomheden leverer således alle pærer i private label til flere store bilimportører og grossister samt har aftaler med flere store sammenslutninger af mærke-værksteder i Skandinavien.

Kunden er vores vigtigste aktiv – derfor er vi meget bevidste omkring at løse vore kunders opgave hurtigt og professionelt. Quality as a commitment! Dette både i tanke og handling, men også i selve produktet. 

Kvalitet

Bosma ApS leverer udelukkende kvalitets autopærer – idet vi tilstræber størst mulig kvalitet i alle facetter af produktet – både i de brugte materialer og i selve forarbejdningsprocessen. Vores produkter er nøje udvalgt og bliver løbende testet og holdt op mod vores strenge kvalitets og produktnormer. Ligesom samtlige vore produkter overholder de gældende regler for E-mærkning etc.

Vi tilstræber bedst mulig forhold i kvalitet – pris forholdet, således at vi kan sikre jeres forretning en god indtjening og tilfredse kunder, der kommer igen. Produktprogrammet omfatter i dag et bredt program inden for Auto-el.

Produktet er tilføjet til ønskelisten
Produktet er tilføjet til sammenligning

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text